img 01

 

Muzej likovnih umjetnosti poziva sve zainteresirane na stručno vodstvo kroz postav izložbe Autoportreti iz fundusa Muzeja likovnih umjetnosti, u četvrtak 15. listopada u 18:00 sati. Vodstvo će održati kustosica Martina Gavran Španiček. 

Autoportreti 290x290

U srijedu, 30. rujna 2020. u 18:00 sati kustosica Mateja Moser održat će stručno vodstvo kroz postav izložbe Autoportreti iz fundusa Muzeja likovnih umjetnosti. Riječ je o izložbi koja problematizira temu autoportreta u fundusu Muzeja, revalorizira i prezentira u novom svjetlu poznate nam autoportrete. Autor izložbe, dr. sc. Daniel Zec, viši kustos ističe da se izložbom daje doprinos kompletnoj obradi jednog aspekta muzejskog fundusa koji je ujedno i kvalitetna priprema za budući stalni postav Muzeja likovnih umjetnosti.

Muzej likovnih umjetnosti poziva sve velike i male zaljubljenike u umjetnost da im se pridruže naradionicama koje će ove godine započeti sredinom rujna. Ovogodišnje radionice za odrasle i Mali prijatelji muzeja započinju u sklopu festivala Ars Sacra, kojemu je Muzej likovnih umjetnosti organizator, a održava se od 12. do 20. rujna 2020. godine.